Forum: Nerwica, fobia i inne zaburzenia lękowe
Temat: Problem z głową (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/problem-z-glowa/watek/1518070/1.html#p1518070https://www.psychiatria.pl/forum/problem-z-glowa/watek/1518070/1.html Problem z głową
Witam wszystkich na imię mam Patryk mam problemy dla tego zwracam się do was o pomoc otóż jestem po psychiatryku i jutro zaczynam pracę biorę depakine i nie czuje się dobrze bo uważam i wiem że mam fobie społeczna depresję i stany lękowe lekarze nic nie stwierdzili bo uważają że to przez narkotyki dopalacze i alkochol to prawda ale ja to mam przez cały czas po mimo abstynencji i głowa nadal chora jestem bardzo emocjonalny usunąłem Facebooka bo pisałem tam z była dziewczyna co czuje coś do niej tak mi się wydaje i fajnie było ale ona ze mną nie chce być i dobrze bo rasadek mi mówi że ona nie jest dla mnie z wielu względów np takich że ona się leczy psychotropami i zdrowa do końca ona nie jest a mi zależy na założeniu rodziny i wgl dla tego o nią nawet nie walczę i jeszcze jest ubezwlasnowolniona i dzieci nie może mieć a jak by zaszła to dziecko mogło by być chore a tego bym sobie nie wybaczyl i mam coś takiego ze nie żyje teraźniejszością tylko zamyslam się i żyje cały czas sam jeśli chodzi o kolegów to spoko ludzie ale ograniczam kontakt do zera żeby nie cpac bo wiem że to źle jestem dobrym człowiekiem kocham zwierzęta i sport ale nic nie robię bo uzalam się nad sobą i shizy teraz mam z kobietami bo nie mogę ich zrozumieć i w ich oczach widzę wszystko co złe to oczywiście nie znaczy że biegam po burdelach czy coś nie nie nie nic z tych rzeczy uważam że gej to coś z głową bi tak samo lezbijki są spoko jestem pesymista coś jest nie tak proszę o pomoc dziękuję
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Dostałem głodu/uzależnienie od marihuany nigdy nie biorąc żadnych używek!
Witam.Mam 23lata to działo się jak byłem w pierwszej klasie szkoły...
Forum: Uzależnienia - głód/uzależnienie od marihuany nigdy nie biorąc żadnyhch używek
Witam.Mam 23lata to działo się jak byłem w pierwszej klasie szkoły...
Forum: Zaburzenia psychiczne - Żona przesiaduje w oknie
Jesteśmy małżeństwem ponad 25 lat,nie mam dzieci ale wszystko było ok...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Czy to moja wina?
Witam. Chciałabym prosić Państwa o radę. Czy to coś ze mną jest...
Forum: Depresja