Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: problem z obojczykiem (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/problem-z-obojczykiem/watek/20461/1.html#p20461https://www.psychiatria.pl/forum/problem-z-obojczykiem/watek/20461/1.html problem z obojczykiem Gość
--------------------------------------------------------------------------------
mam maly problem :/ od trzech tgodni mam zlamany obojczyk, stalo sie to za granica i tam tez trafilam do lekarza, ktory to zalozyl mi jedynie opaske potrzymujaca lokiec i ustawiajaca reke w pozycji zgietej. Po tygodniu w wyniku kaszlu kosci mi sie przesunely tak ze jedna zaszla za druga( to stwierdzam wedlug tego jak to wygladalo golym okiem potwierdzic tego zdjeciem nie moge ) poniewaz wystraszylam sie wtedy to probowalam go sobie nastawic i chyba nawet mi sie udalo (wydawal mi sie w miare prosty) tyle ze pare godzin pozniej znowu mi sie ta kosc przesunela, bylam u lekarza z tym, ale powiedzial ze kosci mi sie zejda i nie ma potrzeby nic z tym robic, bo twierdzil ze na zlamany obojczyk ta opaska ktora dostalam jest najlepszym rozwiazaniem. Ja nie bylam tego taka pewna wiec wrocilam i w Polsce poszlam do lekarza . Diagnoza ze zdjecia byla mniej wiecej taka: zlamanie obojczyka w polowie dlugosci z przesunieciem trzonu i zapadnieciem na 1.5 cm. lekarz powiedzial ze nie beda nic z tym robic bo kosci juz zaczely sie zrastac . Tylko ze to nie wyglada dobrze ewidentnie wystaje mi jedna polowa kosci a drugiej nie widac, boje sie ze moga wyniknac z tego komplikacje, wyczuwam pod skora koniec tej widocznej czesci kosci a tak chyba byc nie powinno, czy jesli mi sie tak zrosna kosci to nie bede miala w przyszlosci ograniczen ruchowych lub innych problemow???Ostatnia edycja: - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
Reklama
Zobacz inne dyskusje
- Fobia Spoleczna? Jak sie za to zabrac
Witam Serdecznie,To moj pierwszy post. Mam problemy i szukam porady jak zabrac sie za ich...
- Pramolan brał ktoś?
Witam Dziś byłam u psychiatru zdiagnozował nerwicę lękową...
- Dwa neuroleptyki.
Czy mozna podac shizofrenikowi dwa neuroleotyki? Jeden w duzej dawce antypsychotycznej a drugi w...
Forum: Schizofrenia - Osoby z krakowa - chetnie sie zapoznam ;)
Witam.Kilka dni temu sie zarejestrowalem tutaj Cierpie na zaburzenia obsesyjno-kompulsywne....
Forum: Kółko wsparcia psychicznego