Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Problemy Rodzinne (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/problemy-rodzinne/watek/508974/1.html#p508974https://www.psychiatria.pl/forum/problemy-rodzinne/watek/508974/1.html Problemy Rodzinne Gość
Jak by to powiedziec moze najlepiej prosto z mostu heh a więc u mnie nikt nie pije ale moze to i lepsze od tego co tak naprawde sie dzieje. od malutkiego mieszkam z dziadkami tu chodze jeszcze do szkoły i tu sie wychowałam. Moi rodzice mieszkają w innym mieście tak zadecydowali ze że bd z nimi mieszkac. I wszystko było wporządku dopuki nie umarł dziadek zostawiając 4 dzieci i żone no i oczywiście spadek w tym tkwi problem. walka o spadek walka o kase i o swoje. wiem ze może zbyt wszystkim sie przejmuje ale juz taka jestam każda kłótnia moich rodziców z babcią czy siostrami taty to jeden wielki stres wszystko strasznie przezywam. chciałabym miec kąt w którym mogłabym spokojenie życ i uczyc sie. jak byłam mała nie odczuwałam tego jak bardzo tęsknie za rodzicami nie ważne jacy sa i co mówia o nich inni wkońcu to moi rodzice. czasem brakuje mi pogaduszek z mamą o babskich sprawach i z naprawiania z tata roweru lub wypytywaniem o cześciach samochodu poprostu mi juz tego brak mam 16 lat i chciałabym tak rodzinnie usiąsc na kanapie i oglądnac nawet najbardziej beznadziejny film na świecie ale z rodzicami przedemna wybór nowej szkoły w tym roku kończe gimnazjum i wybieram sie do szkoły średniej i własnie nie wiem cy tu z babcią i moimi przyjaciółmi czy tam nie znajac nikogo nic ale z rodzicami. popostu czasem opadam z sł i nie chce sie życ ale wiem ze nie moge odpuścic tylko szkoda ze nie moge nic zrobic
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Czy jestem złym człowiekiem?
Staram się pracować nad sobą, tłumić w sobie negatywne emocje. Tak...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Brak pewności siebie, zakłopotanie w życiu codziennym
Hej,Przychodzę tutaj z czymś co mnie całkowicie męczy i utrudnia...
- pogorszenie stanu
Hej, w grudniu poszłam do lekarza rodzinnego w związku z pojawiającymi się...
- Konsultowanie a leczenie psychiatryczne.
Witam,Chciałem się zapytać jaka jest różnica pomiędzy...