Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Problemy z mężem (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/problemy-z-mezem/watek/1431001/1.html#p1431001https://www.psychiatria.pl/forum/problemy-z-mezem/watek/1431001/1.html Problemy z mężem
Witam. Piszę ponieważ mam Ogromny problem między mną a Mężem. Zacznę od tego że mieszkamy u jego rodziców. Mąż chce zostać na gospodarce więc tu pracujemy, mamy dwójkę. Dzieci 5 latka i 2 latkę. Mąż nie rozmawia ze swoją matka od marca. Już dużo razy się przez nią klocilismy ponieważ ona strasznie się wtrąca co do naszych dzieci. Bardzo nad przytłacza o wszystko jest źle. Mąż strasznie się z nią poklocil bo zmieniliśmy sobie meble w pokoju i już było źle. Tras co jakiś czas mąż się wyzywa na starym synu. Ponieważ lubi on jak to dziecko popatrzeć trochę na bajki, bawić się itd. On chce aby syn ciągle z Jim. Jeździł traktorem lecz on już ma. Dość. Ciągle na niego krzyczy i syn pójdzie do babci to zaraz go wyzywa i ignoruje faworyzuje córkę która jest mała i nic nie rozumie. Często kłóci się zr mną o syna bo teściowa czyli jego matka kupi mu jakoś zabawkę a on uważa dr nie zasłużył na nią. I tak w kółko. Jeśli zrobię obiad gada ze z posputego mięsa i nie będzie jadł. Teściowa potrafi lekko napsute mięso zamrozić i zróbic z niego zupę choć trochę śmierdzi jak je rozmrozi. Mnie nie stać aby chodzić i kupować mięso świeże i wg. Zresztą nam kupię teściowa będzie robiła awanturę. Dziś już nie rozmawiamy. Kłótnia była o syna na go bronię bo on tylko bykaral i zabrania. Choć nie kwestionuje jego zakazów. Był zakaz bajki i jest. Dużo sie. Zanim bawię i wyj yslam. Różne Reczy. A mąż aby idzie. W podwórko lub w pole i nie interesuje go nic. Ja już nie wiem jak do niego dojść. On Nie chcę się wyprowadzic... Doradzcie coś...
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Poznałam Chłopaka z ChAD
Cześć. Cztery tygodnie temu poznałam chłopaka na portalu randkowym. Bardzo...
- Infekcja dróg moczowych - Czy każdy psychiatra leczy?
Witam. Otóż wpisałem na portalu znanylekarz, że szukam psychiatry od...
- Dobry psychiatra na NFZ w Toruniu?
Mieszkam w pobliskim mieście gdzie obecnie nie przyjmuje żaden psychiatra na NFZ,...
- Wstawanie w nocy
CześćRozwinę swój poprzedni temat - nie wiedziałem, że ludzie...