Forum: Problemy ze snem
Temat: Problemy z wybudzeniem, dziwne emocje, brak kontroli (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/problemy-z-wybudzeniem-dziwne-emocje-brak-kontroli/watek/1499976/1.html#p1499976https://www.psychiatria.pl/forum/problemy-z-wybudzeniem-dziwne-emocje-brak-kontroli/watek/1499976/1.html Problemy z wybudzeniem, dziwne emocje, brak kontroli
Cześć. Mam bardzo ważne pytanie, może ktoś z Was wie z czym mam doczynienia. Od czasu gimnazjum mam okropne problemy z wybudzaniem, nic nie jest w stanie mnie obudzić więc prosze o to osoby trzecie- które często "obrywają" przy budzeniu mnie. Budzenie mnie trwa czasem od nastu minut do nawet kilku godzin..
Obecnie mam ponad 20 lat. Niestety potrafie wyzywać wtedy kogoś, uderzyć ALE nie pamiętam tego. Ludzie mówią, że zachowuje się jak nie ja kiedy jestem budzona, że jestem nieznośna. Wstaje, a oni są na mnie obrażeni a ja nie wiem dlaczego, przecież nic nie pamiętam co ja mówiłam.. Wstaje w złym nastroju, jeszcze około godziny czuje gniew z niewiadomego powodu. Często nie moge się wybudzić, mam tak "ciężkie" oczy, nie moge wstać.
Kiedyś brałam leki psychiatryczne, przez kilka lat, dość długi okres ale średnio dawały poprawe. A nawet jeśli dawały, to od razu miałam derealizacje od nowa i nerwice, bardzo zaburzoną świadomość przez te leki. Jakby upośledzenie myślenia, czułam się tak głupia, nieskoncentrowana na niczym.
Czy to jest jakieś zaburzenie? Jak to się nazywa? Byłam dawno temu u neurologa, wtedy wyszły jakieś fale Theta(?) ale nic więcej, zero zmian wplywajacych na funkcjonowanie.
Psychiatrycznie stwierdzoną mialam nerwice, zaburzenia depresyjne, derealizacje. Lekow nie biore od okolo roku, moje samopoczucie jest duzo lepsze ale to wybudzanie rujnuje mi zycie i relacje z ludzmi. Jak mam isc do pracy.. do szkoly, to bardzo trudne.
Prosze o pomoc o co w tym chodzi, nie moge nic znalezc w internecie, nie moge sobie pomóc.Ostatnia edycja: - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Leki uspokajające
Jakie środki uspokajające pomagają w stanie permanentnego napięcia,...
Forum: Zaburzenia psychiczne - strach przed swoją orientacją seksualną
cześć, mam 22 lata. W wieku podstawówki przyszła mi na myśl...
- granica ludzkiej wytrzymałości
Ciekaw jestem jak długo można żyć codziennie walcząc z własną...
Forum: Depresja - Wizyta u innego lekarza...
Witam,Chciałem się zapytać, czy jeżeli osoba miała rok wcześniej...
Forum: Zaburzenia psychiczne
- Tematy:
- bezsenność
- leki na sen
- problemy ze spaniem