Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: ...przeczytaj (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/przeczytaj/watek/500377/1.html#p500377https://www.psychiatria.pl/forum/przeczytaj/watek/500377/1.html ...przeczytaj Gość
ja jesetm biseksualna kobieta moj przyjaciel czuje sie kobieta..mowi ze zle czuje sie w ciele mezczyzny... ze czuje sie wtedy zniewolony tak dziwnie... niedluga ma przejsc operacje. seks lubi i z kobietami i z mezczynami.
nie mzoesz winic meza za to jaki jest to nie jego wina...
moze Cie kochac i chciec uprawiac z toba seks ale po za tym bea go pociagac rowniez mezczyzni i bedize sie czul lepiej w damskich ubraniach... uwazam jednak ze dziecko nie powinno tego nidgy zobaczyc... to by zle na nie wplynelo... i nie amsz sie co martwic to nie ejst genetycznie przenoszone. przynajmniej nie slyszalam o takich rpzypadkach mam wolu roznych znjaomych o roznych orientacjach i roznych upodobaniach.
musisz porozmaiwac z mezem .. czy bediz eumial nie ubierac sie tak przy dizecku. czy ty bedizesz umiala zaakcpetoweac to ze przespi sie z kims innym? czy wystarcvzylo by mu tyulko przebieranki wsypielni? czy ty bylabys gotowato dla niego polubic?
nie jest zbadane czemu tak jest ale nie mzona pwoiedziec ze to choroba psychiczna czyms spowodowana wieluma normalnedziecinstwo a juz zaczyna to odczowac
wiec czemu? mowia zenatura sie pomylalam... chcialabym wiedziec czemu tak jest. a czemu jedni odczowaja pociag do obu plci jedni to 2 a jendi tylko do tej samej? tez nie wiadomo a to na co cierpi twoj maz to jescze wieksza zagadka i naprawde jest to cierpienie jak uwieziony w obcym ciele i zmuszony do zycia jesli nie dostanie wsparciabedize mu jescze trudniej . wielu tego nie akceptuje zastanow sie czy ty jestes w stanie - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Uciec od schizofreników i zacząć nowe życie. Współuzależnienie.
Witam. Chciałbym się podzielić moją historią, może ktoś...
Forum: Schizofrenia - Poznałam Chłopaka z ChAD
Cześć. Cztery tygodnie temu poznałam chłopaka na portalu randkowym. Bardzo...
- Infekcja dróg moczowych - Czy każdy psychiatra leczy?
Witam. Otóż wpisałem na portalu znanylekarz, że szukam psychiatry od...
- Farmakoterapia, psychiatria czy dać sobie spokój?
Cześć,piszę tutaj, ponieważ potrzebuję rady, zauważam, że z...