Forum: Psychoterapia
Temat: Punkt poradnictwa psychologicznego Warszawa (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/punkt-poradnictwa-psychologicznego-warszawa/watek/1344991/1.html#p1344991https://www.psychiatria.pl/forum/punkt-poradnictwa-psychologicznego-warszawa/watek/1344991/1.html Punkt poradnictwa psychologicznego Warszawa
Bródnowskie Stowarzyszenie Przyjaciół i Rodzin Osób z Zaburzeniami Psychicznymi POMOST
Zaprasza do bezpłatnych punktów poradnictwa psychologicznego.
Przeznaczone są one dla osób, które doświadczyły kryzysu psychicznego, potrzebują wsparcia, porady lub informacji o możliwościach dalszego zdrowienia w środowisku.
W każdym zespole dyżuruje:
- Ekspert przez Doświadczenie – osoba, która doświadczyła kryzysu psychicznego i chce dzielić się swoim doświadczeniem i wiedzą na temat zdrowienia
- psycholog – udziela konsultacji i pomocy psychologicznej
Zespoły dyżurują w okresie sierpień – listopad 2017 w Warszawie
• w środy, w godz. 1600 – 1900 – w lokalu Ośrodka Wsparcia, ul. Śreniawitów 4
• we wtorki i czwartki, w godz. 1600 – 1900 – w lokalu Warsztatu Terapii Zajęciowej, ul. Św. Wincentego 85
Punkty nie prowadzą rejestracji, a porady i pomoc psychologiczna są udzielane bezpłatnie.
Projekt współfinansowany jest środków Samorządu Województwa Mazowieckiego.
Zapraszamy! - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Gdzie znaleźć chłopaka o takich kryteriach? Nie chodzi mi o to aby mieć pierwszego lepszego, tylko przyjaciela
23 lata mam, do skończenia studiów został mi rok. Znajomych nie mam w...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Dziwne uczucia
Cześć wszystkim. Jestem młoda kobietą, bardzo energiczną i...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Usłyszałam że jego eks jest znacznie ładniejsza ode mnie
Ostatnio usłyszałam podczas sprzeczki od partnera, że nie będzie mnie...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Martwy punkt w życiu
Cześć, mam 26 lat, moje życie zawsze toczyło się spokojnie, miałem...
Forum: Depresja
- Tematy:
- psycholog
- terapia
- psychoterapia
- psychika
- psychiatra