Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Ratowac małżeństwo? (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/ratowac-malzenstwo/watek/471337/1.html#p471337https://www.psychiatria.pl/forum/ratowac-malzenstwo/watek/471337/1.html Ratowac małżeństwo?
Witam wszystkich,jestem mężatką z 2 letnim stażem,mamy 2 letniego synka.W naszym małzenstwie nie zwsze bylo dobrze,jednak zawsze dochodzilismy jakos do porozumienia.Od niedawna mój mąż znalazł sobie nową pasję a min. postanowil zostac kolarzem a co za tym idzie nie ma dla nas wogóle czau.Do godz.15:30 jest w pracy,po pracy je obiadek oczywiescie ten ktory mu przygotowałam,przebiera sie i wychodzi na trening ktory trwa ok.3 godziny.Wraca do domu poznym wieczorem,dziecko w tym czasie juz spi.Nie ma kontaktu z dzickiem,nie intersuje go nic poza wyscigami,praktycznie na wyscigi jezdzi w jedna strone autem ok.250 km.Żyjemy z jednej pensji,mam y 2 kredyty do spłacenia,no a przeciez trzeba za cos życ.Jego rodzina twierdzi ze ja go ograniczam.Na mojeje głowie zostawia zajmowanie sie dzieckiem,domem,i ogródkiem(mąż stwierdził że nie bedzie pracowac na działce,poniewaz działka jest dla emerytów).
Chciałam dodac jeszcze jedno,to nie jest jedyna pasje moje męża,2 lata temu jego pasja było chodzenie z wykrywaczem po lasach,pozniej była kulturystyka,wędkarstwo,motocykle,a teraz kolarstwo,boje sie pomyślec co bedzie pozniej.
Ja mam juz tego dosyc.Prosze pomozcie mi,bo sama nie daje sobie z tym rady,zadne rozmowy nie pomagaja. - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Chad - wsparcie dla żon i mężów, partnerow.
Jestem żona Człowieka chorego na Chad. Lata z jego choroba zmieniły mnie. Z...
- Schizofreniczka pozna schizofrenika
Cześć. Choruję na schizofrenię paranoidalną, jestem kobietą....
Forum: Schizofrenia - Jestem załamany, nie wiem jak sobie pomóc
Cześć mam 32 lata i przegrałem życie. Pochodze z dobrej, wierzącej...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Samotność,
Witam wszystkich użytkowników. W ostatnim czasie byłem w szpitalu na...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego