Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Relacja Córki z Matką (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/relacja-corki-z-matka/watek/1224873/1.html#p1224873https://www.psychiatria.pl/forum/relacja-corki-z-matka/watek/1224873/1.html Relacja Córki z Matką Gość
No właśnie... Relacja córki z matką i matki z córką. To często najtudniejsza relacja, jaka ma miejsce miedzy ludźmi.
Mam parę pytań,
Co robić, jeśli matka powie Ci, że nie będzie Ci mówić, że Cie kocha, bo to dziecinne??
Co robić, jeśli masz problemy życiowe i logika, potrzebujesz wsparcia od matki, a ona powie Ci -'' Dasz sobie sama radę, przecież zawsze sama dawałaś sobie rade ze wszystkim.''
Co robić, jeśli mieszkasz za granicą i to tylko Ty dzwonisz do swojej matki i cały kontakt i utrzymanie go z matką, wychodzi tylko z Twojej strony i tylko dzięki Twojej inicjatywie??
Gdyż ona potrafi często miesiącami się nie odezwać, co tlumaczy później, tym, że była zabiegana, hahahha for God sake, zabiegana, bo ma jeszcze 2 dorosłych ludzi w domu, moje rodzeństwo, no i bawi wnuki.
Jestem singelką i ona wie, że potrzebuję wsparcia.
Ona mieszka z 2ką dsorosłych samodzielnych ludzi i jest na ich skinienie.
Ja też jestem zabiegana, ale to ja za nią wydzwaniam!
To matka powinna matrwic się o swoje dziecko, bez względu, czy jest ono już dorosłe, czy nie! A nie na odwrót! Moja mama jest w pełni sił około 60 lat i pracuje !
Co robić???
Teraz wie, że osiągam sukces zawodowy i zaczyna częściej dzwonić tj. raz na parę tygodni. Powiedziała nawet, że nie wiedziała, że jestem tak inteligentna i mądra. - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Konsultowanie a leczenie psychiatryczne.
Witam, Chciałem się zapytać jaka jest różnica pomiędzy...
Forum: Lekarz okiem pacjenta - Parogen
Dzień dobry,od tygodnia przyjmuję Parogen - pierwsze dwa dni po 5 mg, kolejne...
- Czy jestem złym człowiekiem?
Staram się pracować nad sobą, tłumić w sobie negatywne emocje. Tak...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Nie chcę już tu być. Boję się skończyć ze sobą
Witam wszystkich, chciałabym się wygadać, chciałabym dostać...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego