Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: schizofrenia kontra dopalacze (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/schizofrenia-kontra-dopalacze/watek/900176/1.html#p900176https://www.psychiatria.pl/forum/schizofrenia-kontra-dopalacze/watek/900176/1.html schizofrenia kontra dopalacze
Witam serdecznie .Moja historia jest długa i rozległa.Postaram się w miare mozliwosci skrócic ją jak najbardziej.Swoją historie z depresją i stanami lekowymi juz mam ponad 10 lat,przeszłam mnóstwo lekarzy i leków ale żadnego ''cudownego''lekarstwa dla mnie nie ma.Całymi dniami leżę w łózku i to poczucie,ze na nic nie ma sie siły.Na moja depresję złozyla sie smierc męza,ojca i mamy.Mimo,iz mam 36 lat czuje się na 70.Ale teraz głównym moim problemem jest mój partner .Od ponad 2 lat jesteśmy razem,on bierze dopalacze i z tego wzgledu pochrzaniło mu sie w głowie.Cały czas mnie oskarza,ze mam kochanków,ze go zdradzam,wyzywa od najgorszych i nic nie da sobie przetłumaczyc.Słyszy dzwieki których nie ma,wmawia mi jakies historie które nie mialy miejsca.Nigdy mojego partnera nie zdradziłam a czuję się jak ostatnia szmata gdy on mi ubliza,zneca sie nademną psychicznie dzień w dzień,nie pomagaja lzy,tłumaczenia,błagania.Ja i doktorowa u której sie leczy wie,ze to od dopalaczy tak mu sie porobiło w głowie.Dostał leki których nie bierze systematycznie.Doszlismy do wniosku,ze pojdzie do szpitala(po raz kolejny),ale partner oskarza kolejny raz mnie,ze jak on bedzie w szpitalu to ja sobie kochanków posprowadzam,to jest nie do opisania jaki ja koszmar przezywam.Kocham go ale juz nie wytrzymuje,sama jestem w depresji i mam stany lekowe które przez tę sytuacje tylko sie pogłebiają.Pomóżcie co robic bo jestem załamana.
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Nie wiem co się dzieje
Ostatnio nie ważne gdzie jestem zawsze znajdzie się ktoś kto doprowadza mnie to...
Forum: Po godzinach - Panika, lęki
Witam wszystkich! Potrzebuje porady bardziej doświadczonych osób, spojrzenia na...
- URODYNAMIKA W GDAŃSKU
Kochani,czy zna ktos jakis gabinet w Gdansku,gdzie wykonuje sie badania urodynamiczne?
- Odstawienie Klozapolu
Dzień dobry,Rzuciłem klozapol trzy dni temu. Zacząłem w 04.2021 200 mg. W...
Forum: Schizofrenia