Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Seksualna blokada w głowie (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/seksualna-blokada-w-glowie/watek/1354361/1.html#p1354361https://www.psychiatria.pl/forum/seksualna-blokada-w-glowie/watek/1354361/1.html Seksualna blokada w głowie
Witam. Nie wiedziałem w jakim dziale umieścić temat, pisałem także na forum medycznym ale tam niestety polecono tylko środki farmaceutyczne na doraźne działanie. Mam problem związany z fetyszem. Mam 23 lata, jakoś od 14-15 roku życia kręciły mnie stopy. Gdy miałem pierwszą dziewczynę (w wieku 18 lat) nie było żadnych problemów, dodatkowo jej podobały się moje upodobania. Gdy się z nią rozstałem z czasem mój fetysz się nasilał, dodatkowo doszło coś dziwnego, mianowicie pociąg do kobiecej dominacji (tzw femdom). Moje kolejne partnerki były bardziej tymczasowe, coraz istotniejszą rolę w życiu zaczęła grać masturbacja. Pojawił się problem z osiąganiem erekcji. Z częścią partnerek kontakt miałem po alkoholu, być może to był powód. Ale też na trzeźwo i wtedy występowała dziwna sytuacja: gdy ocierały się o mnie lub sięgały ręką nie było problemu ze wzwodem, gdy tylko dochodziło do normalnego stosunku po minucie lub dwóch z erekcji nic nie zostawało. Następnie była taka sama sytuacja. Partnerkom udawało się tylko zaspokoić mnie oralnie chociaż i tak nie miałem pełnego wzwodu (co dziwne nigdy to nie było coś co mnie niesamowicie kręciło). Problemu też nie było gdy dotykały mnie właśnie stopami lub przejmowały inicjatywę w stronę tej wyżej wymienionej dominacji (kolejną niespójną kwestią jest to, że na codzień raczej nie mam uległego charakteru). Jest to dość przejmująca sprawa, a przejmowanie się nie ułatwia wszystkiego bo i to może być przyczyna problemów z erekcją, czyli błędne koło. Doszło do tego że wolę masturbację od seksu. Przyczynę widzę w fetyszach, bo jest to problem kiedy nie można bez nich osiągnąć satysfakcji. Pytanie: co z tym zrobić, co wykombinować żeby pozbyć się tych niezdrowych upodobań? Chciałbym osiągnąć stan normalności, tzn na widok nagiego ciała lub w czasie "tradycyjnej" gry wstępnej być gotowym do działania i rzeczywiście móc działać, a niestety teraz jest tak jak opisałem.
Pozdrawiam - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Nie wiem co się dzieje
Ostatnio nie ważne gdzie jestem zawsze znajdzie się ktoś kto doprowadza mnie to...
Forum: Po godzinach - Panika, lęki
Witam wszystkich! Potrzebuje porady bardziej doświadczonych osób, spojrzenia na...
- Choroba psychiczna u partnerki?
Witam,Szanowni Państwo z uwagi na tematykę większości postów oraz...
- Odstawienie Klozapolu
Dzień dobry,Rzuciłem klozapol trzy dni temu. Zacząłem w 04.2021 200 mg. W...
Forum: Schizofrenia