Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Stanfordzki Eksperyment Więzienny (31)
- https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/2.html#p784312https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/1.html Stanfordzki Eksperyment Więzienny blokowany 2013-12-07 17:30:42
Nie rozumiem Cię, ani trochę. Po co nanotechnologia jeśli mikrotechnologia w postaci implantów jest aż zanadto skuteczna ?
Zatem wytłumacz mi w jaki sposób 100 lat lat temu "kontrolerzy" współpracowali z demonami i diabłami i czyżby diabły i demony nie sprawdziły się skoro rozwinięto mikrotechnologię w tym kierunku, aby zastąpić nią diabły?
Dlaczego tej wysokorozwiniętej mikrotechnologii nie wykorzystuje się w innych dziedzinach np. takich jak telekomunikacja i programy NASA i zdani jesteśmy na tradycyjne metody komunikacji, tj. nadajnik --> odbiornik?Po prostu nie rozumiesz opisu filmu, nawet nie próbowałeś zrozumieć pojęć jakie są tam dla Ciebie niezrozumiałe.. nie rób z tego problemu.
Trudno mi zrozumieć taki bełkot ale nie robię z tego problemu i jedynie zamieściłem moją opinię.obejrzyj od 6:25 minuty, poczytasz identyczne do mojego przypadki w Rosji, z resztą też tak mam że powtarzają na głos moje dane do logowania się w bankowości internetowej, znają wszystkie hasła, loginy itp zero prywatności, jak ty byś postąpił/a mając tą świadomość ?
Nie ma tam nic interesującego i jedynie opis urojeń jakich doświadcza osoba chora na schizofrenie.
Skąd Ci przyszło do głowy, że ktokolwiek zna Twoje hasła?
Nie jesteś pierwszym ani ostatnim chorym który miewa urojenia i choć bardzo trudno zaprzeczyć informacjom jakie dostarczają nam nasze zmysły to jednak można je podważyć i wykluczyć zgodnie z logiką i wiedzą...Ostatnia edycja:+ + +
- https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/2.html#p784333https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/1.html Stanfordzki Eksperyment Więzienny
@kobalt
Nie znam sie na demonach, diabłach, ani czarnej energii, musiał byś okultystów o to zapytać.
Technologia jest unowocześniana każdego dnia, ale niestety w destrukcyjnym kierunku i bez rozgłosu chociaż akta przeciekają to nikt im nie wierzy, więc o czym mowa?. Zawładnięcie nad umysłami już opracowywano na początku XX wieku, więc wystarczy sięgnąć do źródeł, po II wojnie wszystko potajemnie rozwijano w różnych krajach, głównie ZSRR oraz US. Technologia jest tylko unowocześnieniem procesu który trwał miesiącami, obecnie wystarczą tygodnie, lub nawet dni by wgrać podstawowe zachowania, jakie jest wymagane, właśnie dzięki implantom i nakładania krótkich fal na EEG mózgu, są różne technologie ale cel ten sam. Chodzi o to by każdy człowiek był wyposażony w taką technologię by dowolnie można było manipulować bez pytania o zgodę. Cel jest prosty do osiągnięcia, póki jest co najwyżej teorią spiskową, dlatego o tym się nie mówi i tak zawzięcie robi z nas wariatów, ludzie żyjący wśród nas się nie chwalą, są krótkowzroczni, wydaje im się że im nic nie grozi chociaż już widzę ich bezwzględność, nie kontrolują złych emocji, ślepi i głusi na moje krzywdy. Ta technologia daje władze ale odbiera człowieczeństwo.
Przecież szczepi się obowiązkowo pieski i inne zwierzeta implantami, ludzi także się implantuje, tych z Alzheimerem to nawet obowiązkowo. Ta technologia też działa na zasadzie nadajnik i odbiornik, wszystko w jednym urządzeniu, satelitą namierzają implant wielkości ziarenka ryżu.
Wszystko odnośnie kontroli umysłu bo jest to BROŃ psychotroniczna, w niepowołanych rękach jest bardzo niebezpieczna to wie każdy kto miał z tym styczność, ma klauzurę tajne, ale w niektórych krajach nie ukrywają wszystkiego pod naciskiem społeczeństwa, są instytucje powołane by pomagać ofiarom kontroli umysłu, ale jeśli dla Ciebie to schizofrenicy to nawet nie chce mi się dalej tłumaczyć bo obawiam się że nie ma sensu.
Jeśli wg Ciebie tacy jak ja są chorzy bo nie wierzę w chorobę mając dowody i powody, to Ty bardzo ograniczony się wydajesz, unikasz jak ognia uczenia się o czymś czego nie znasz, Lub zaprzeczasz zdrowemu rozsądkowi, człowiek uczy się całe życie, ty odrzucasz taką możliwość jakbyś rozumy pozjadał, zupełnie jak autorytety naukowe ustalający jakąś krytyczną granicę, twierdzący że za nią nic nie ma, a ktoś zdolny kto nie słyszał o tej granicy osiągał jeszcze więcej. Nawet nie rozumiejąc masz sporo złego do powiedzenia, robiąc z siebie znawcę. Chcesz wiedzieć skąd znają moje hasła to poczytaj jeszcze raz moje wpisy, ile mozna sie powtarzać ?!U indywidualnej osoby rozwija się świadomość ofiary, tak, jakby wszystko, co ją spotyka działo się wbrew jej woli...
Don't gain the World,
and Lose Your Soul.. Wisdom is Better
Than silver or gold
Bob Marley - https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/2.html#p784351https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/1.html Stanfordzki Eksperyment Więzienny
Pozwól, że o ograniczeniach rozmawiać nie będziemy, a jeśli masz co do tego wątpliwości to najpierw uzupełnij niedobory w wychowaniu o ile w ogóle chcesz rozmawiać.
Póki co nie opisałeś w jaki sposób kontrolowano umysły schizrofreników zanim wynaleziono elektryczność, zakładam jednak, że nie wiesz, co mnie nie dziwi...Zawładnięcie nad umysłami już opracowywano na początku XX wieku, więc wystarczy sięgnąć do źródeł, po II wojnie wszystko potajemnie rozwijano w różnych krajach, głównie ZSRR oraz US.
Rozumiem, że wszczepiany wtedy "tajemniczy" implant był wielkości sporych rozmiarów walizki i nikt tego nie zauważał. Zasilanie implantu z sieci 220V czy równie głęboko skrywane źródła energii?
Pierwszy tranzystor zbudowano w 1947 roku, pierwszy układ scalony około 10 lat później, pierwszy mikroprocesor kolejne naście lar później. Pierwsze, prymitywne biochipy to początek lat 90 ubiegłego wieku. Nanotechnologia jest już obecna w elektronice (procesory) ale póki co biochipy działają jedynie jednokierunkowo i wykorzystywane są do celów identyfikacyjnych, w roli nadajników, a nie odbiorników.Technologia jest tylko unowocześnieniem procesu który trwał miesiącami, obecnie wystarczą tygodnie, lub nawet dni by wgrać podstawowe zachowania, jakie jest wymagane, właśnie dzięki implantom i nakładania krótkich fal na EEG mózgu, są różne technologie ale cel ten sam. Chodzi o to by każdy człowiek był wyposażony w taką technologię by dowolnie można było manipulować bez pytania o zgodę.
Rozumiem, że Tobie bez zgody wszczepiono tajemniczy implant ale czy wiesz kiedy to się stało i gdzie? Badania RTG potwierdziły istnienie tajemniczego implantu? Nie odpowiedziałeś na pytanie skąd wiesz, że znają Twoje hasła i odsyłasz mnie do lektury Twoich wpisów ale czy to nie od nich usłyszałeś, że te hasła znają (głosy)? Nie napisałeś nic o technice odczytu cudzych myśli, cóż to za genialny wynalazek? Nie uważasz, że technika kontroli umysłu zawodzi skoro demaskujesz tutaj na forum kontrolerów i ich metody?
Powołujesz się na jakieś dowody lecz nie zauważyłem abyś choć jeden przytoczył...Ostatnia edycja:+ + +
- https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/2.html#p784356https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/1.html Stanfordzki Eksperyment Więzienny
Mam poważne obawy, ze kolega blokowany "odlatuje"-bez urazy oczywiscie
- https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/2.html#p784358https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/1.html Stanfordzki Eksperyment Więzienny
Blokowany głupi nie jest i szuka wytłumaczenia tego co dzieje się w jego głowie, przy czym odrzuca chorobę (i diagnozę), doszukując się w tym ingerencji tajemniczych sił, tajemniczego systemu kontroli.
Ostatnia edycja:+ + +
- https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/2.html#p784380https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/1.html Stanfordzki Eksperyment Więzienny kobalt 2013-12-07 21:07:26 Pozwól, że o ograniczeniach rozmawiać nie będziemy, a jeśli masz co do tego wątpliwości to najpierw uzupełnij niedobory w wychowaniu o ile w ogóle chcesz rozmawiać.
nawet nie mam zamiaru, zwracam tylku uwage na Twój stosunek do tego co piszę.
Póki co nie opisałeś w jaki sposób kontrolowano umysły schizrofreników zanim wynaleziono elektryczność, zakładam jednak, że nie wiesz, co mnie nie dziwi...
Przecież pisałem że nie jestem okultystą, nie znam się na ciemnej energii, nie znam technik manipulacji. ale domyślam się że to co na filmie o Operatorach Umysłu jest w dużej mierze zgodne z prawdą, wystarczy chcieć to zrozumieć, podważyć w inny sposób niż niemy "bełkot".
Rozumiem, że wszczepiany wtedy "tajemniczy" implant był wielkości sporych rozmiarów walizki i nikt tego nie zauważał. Zasilanie implantu z sieci 220V czy równie głęboko skrywane źródła energii?
Pierwszy tranzystor zbudowano w 1947 roku, pierwszy układ scalony około 10 lat później, pierwszy mikroprocesor kolejne naście lar później. Pierwsze, prymitywne biochipy to początek lat 90 ubiegłego wieku. Nanotechnologia jest już obecna w elektronice (procesory) ale póki co biochipy działają jedynie jednokierunkowo i wykorzystywane są do celów identyfikacyjnych, w roli nadajników, a nie odbiorników.
Tyle to wiesz z oficjalnych źródeł, ale jak było na prawdę tego nie wie nikt. Teraz też pewnie uważasz że nie ma technologii do czytania myśli, a już kilka dekad temu, lata 70 lub 80 w USA sprzedawali innym krajom takie tajemnicze walizki ze sprzętem do przesłuchiwania jeńców, wystarczy poszperać w sieci, nie mam czasu szukać linków, wykaż chociaż odrobinę zainteresowania zanim wypowiesz się w tym temacie. Ty chyba nie wiesz jaką technologię stosowano na więźniach III Rzeszy i kontynuowano w stanach ? Chyba nawet nie zainteresowałeś się wielokrotnie wspominanym przeze mnie Jozefem Delgado ? W latach 60 opracował już mikroczip, do wszczepiania w mózgu, najpierw zwierzętom, później ludziom., sprawdź! www.youtube.com/watch?v=azFIinqsyVY sprawdź ten film, @Raf23 tobie także proponuję to obejrzeć, z faktów szydzisz, nawet uważam że nie weryfikowałeś tego o czym pisałem do tej pory, tylko robisz z tego kpinę, bez obrazy oczywiście!
Rozumiem, że Tobie bez zgody wszczepiono tajemniczy implant ale czy wiesz kiedy to się stało i gdzie? Badania RTG potwierdziły istnienie tajemniczego implantu? Nie odpowiedziałeś na pytanie skąd wiesz, że znają Twoje hasła i odsyłasz mnie do lektury Twoich wpisów ale czy to nie od nich usłyszałeś, że te hasła znają (głosy)? Nie napisałeś nic o technice odczytu cudzych myśli, cóż to za genialny wynalazek? Nie uważasz, że technika kontroli umysłu zawodzi skoro demaskujesz tutaj na forum kontrolerów i ich metody?
najpierw musiałbym się dwa razy zastanowić, dlaczego miałbym Tobie o tym pisać, jeśli i tak jestem wg Ciebie chory, pytam po co ? żebyś miał punkt oparcia dla swoich bezmyślnych wywodów, by udowodnić chyba sobie i Raf32 że wiecie lepiej ? Pisałem o sposobie odczytu myśli, ale nie czytasz ze zrozumieniem... Poszukaj w internecie, nie jestem wyrocznia, podałem tylko że jest to możliwe i jestem tego przykładem, chorzy ludzie to mną sterują, Ich zboczone i obrzydliwe odchyły mają ujście w moich myślach którymi podtekstami i dwuznacznymi komendami manipulują, zmieniają jak im się podoba, sprawiedliwości nie ma, ale kto mówił że wszyscy sa równi.. Bronisz moich oprawców, bo albo wiesz (wiecie) o czym piszę, albo udajesz, niestety ograniczonego.
Powołujesz się na jakieś dowody lecz nie zauważyłem abyś choć jeden przytoczył...
Patrz link wyżej. Dowodem są tysiące ofiar kontroli umysłu na świecie, oraz obojętność osób które mają problem z czytaniem ze zrozumieniem. Inne dowody to już dla Ciebie choroba, na słowo nie uwierzysz, więc szkoda mojego czasu, późno już.
Koniecznie obejrzyj Film, ten o operatorach umysłu także, nawet ze dwa razy jeśli nieczytelny.U indywidualnej osoby rozwija się świadomość ofiary, tak, jakby wszystko, co ją spotyka działo się wbrew jej woli...
Don't gain the World,
Than silver or gold
Bob Marley - https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/2.html#p784381https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/1.html Stanfordzki Eksperyment Więzienny kobalt 2013-12-07 21:28:20 Blokowany głupi nie jest i szuka wytłumaczenia tego co dzieje się w jego głowie, przy czym odrzuca chorobę (i diagnozę), doszukując się w tym ingerencji tajemniczych sił, tajemniczego systemu kontroli.
Czemu na siłę wmawiacie że to dzieje sie w głowie i nikt nie ma do niej dostępu ? Na jakim wy świecie żyjecie ? Masz internet a nie czerpiesz ze źródeł...
mam bardzo silne powody, w zasadzie niepodważalne by twierdzić to przy czym obstaję, nie masz na to wpływu, zwodzisz jedynie osoby, które mogły by uwierzyć ale wybierają większość. To nie jest takie tajemniczy proceder, lecz przemilczany, ale tacy jak TY powodują temu otoczkę tajemniczości, że niby nie wiesz co się dzieje za kurtyną ale też nie chcesz zrozumieć, poszukać, dociekać... podważysz to ?U indywidualnej osoby rozwija się świadomość ofiary, tak, jakby wszystko, co ją spotyka działo się wbrew jej woli...
Don't gain the World,
Than silver or gold
Bob Marley - https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/2.html#p784400https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/1.html Stanfordzki Eksperyment Więzienny blokowany 2013-12-07 23:50:24
Przecież pisałem że nie jestem okultystą, nie znam się na ciemnej energii, nie znam technik manipulacji. ale domyślam się że to co na filmie o Operatorach Umysłu jest w dużej mierze zgodne z prawdą, wystarczy chcieć to zrozumieć, podważyć w inny sposób niż niemy "bełkot".
Skoro na okultyźmie się nie znasz to demony i diabły odłóżmy do czasu, aż znajdzie się ktoś zorientowany w temacie sterowania umysłu przy ich pomocy. Zdania odnośnie filmu o operatorach umysłu nie zmienię i nie widzę potrzeby aby bełkot podważać w inny sposób niż bezpośrednio nazywając rzeczy po imieniu.Tyle to wiesz z oficjalnych źródeł, ale jak było na prawdę tego nie wie nikt. Teraz też pewnie uważasz że nie ma technologii do czytania myśli, a już kilka dekad temu, lata 70 lub 80 w USA sprzedawali innym krajom takie tajemnicze walizki ze sprzętem do przesłuchiwania jeńców, wystarczy poszperać w sieci, nie mam czasu szukać linków, wykaż chociaż odrobinę zainteresowania zanim wypowiesz się w tym temacie.
Nikt nie wie poza Tobą prawda?
Gdzie podziały się te tajemnicze walizki przy pomocy których można odczytywać myśli i dlaczego nie wykorzystano ich po 11 września w tropieniu Bin Ladena? Nigdzie nie natknąłem się na informacje n/t cudownej technologii odczytu cudzych myśli i jedynie zapisu fal mózgowych co w dobie powszechnie stosowanych badań EEG nie dziwi. Nie wykazałem zainteresowania odkryciem czytników myśli, podobnie jak odkryciem wskrzeszania zmarłych czy podróżach w czasie i nie miej mi tego za złe...Ty chyba nie wiesz jaką technologię stosowano na więźniach III Rzeszy i kontynuowano w stanach ? Chyba nawet nie zainteresowałeś się wielokrotnie wspominanym przeze mnie Jozefem Delgado ? W latach 60 opracował już mikroczip, do wszczepiania w mózgu, najpierw zwierzętom, później ludziom., sprawdź! www.youtube.com/watch?v=azFIinqsyVY sprawdź ten film, @Raf23 tobie także proponuję to obejrzeć, z faktów szydzisz, nawet uważam że nie weryfikowałeś tego o czym pisałem do tej pory, tylko robisz z tego kpinę, bez obrazy oczywiście!
Zmarnowałem 40 minut na film który poleciłeś, a technologia o której nadmieniasz to pobudzanie obszarów mózgu impulsami elektrycznymi?
Mikrochipem nazywasz elektrody wszczepione w mózg z sterowaniem impulsów elektrycznych za pomocą transmitera? Ani to mikro, ani chip...najpierw musiałbym się dwa razy zastanowić, dlaczego miałbym Tobie o tym pisać, jeśli i tak jestem wg Ciebie chory, pytam po co ?
Nie musisz się nad tym zastanawiać jak i o tym pisać, na forum panuje dowolność wypowiedzi, bez przymusu...Pisałem o sposobie odczytu myśli, ale nie czytasz ze zrozumieniem... Poszukaj w internecie, nie jestem wyrocznia, podałem tylko że jest to możliwe i jestem tego przykładem, chorzy ludzie to mną sterują,
Skoro nie czytam ze zrozumieniem to może spróbuj przekazać tą wiedzę w bardziej zrozumiałej formie i nie odsyłaj mnie do nieznanych źródeł jeśli mają być one tak wiarygodne i tak przekonywujące jak wyżej zapodany film.
Tego filmu to nawet nie ma jak skomentować, stek bzdur, bredni, z nieudolną manipulacją widzem. Nic odkrywczego nie ma w tym, że prowadzone są badania na temat budowy mózgu, jego obszarów i oddziaływania na różne zewnętrzne czynniki.
Dwa fakty z filmu można zweryfikować ale czy zadałeś sobie trud aby to sprawdzić?
Patent US6470214 - szumnie nazwany w filmie "technika implementacji przekazywanych słów za pomocą fal radiowych bezpośrednio do mózgu człowieka". Pod tym patentem nie kryje się nic innego jak modulacja dźwięku z transmisją do receptorów mózgu odpowiedzialnych za interpretacje akustycznych sygnałów, z pominięciem ucha zewnętrznego i ucha wewnętrznego. Genialny patent tylko, że w filmie "zapomniano" nadmienić iż wymagany jest zewnętrzny demodulator aby ta forma transmisji mogła działać. Minęło ćwierć wieku i zaawansowana technika na którą się powołujesz, nie poradziła sobie z budową aparatu słuchowego który mógłby wykorzystać to genialne rozwiązanie u niesłyszących z uszkodzeniem, zanikiem lub niewykształceniem nerwu słuchowego. Ogromny postęp, i aż dziwi, że ta wielce zaawansowana technika nie potrafi słuchu przywrócić ale kontroluje umysły...
Patent US4858612 - film informuje, że opatentowano głosy w głowie... W urzędzie patentowym możemy znaleźć informację n/t tego wynalazku i nie ma tam mowy o głosach w głowie lecz o urządzeniu które przekształca sygnały dźwiękowe na sygnały elektryczne, a te z kolei na mikrofale które można odbierać w rejonie kory słuchowej mózgu przy pomocy anteny naturalnej lub sztucznej. Wynalazek miał posłużyć budowie aparatu słuchowego dla osób z uszkodzeniem ucha, nerwu słuchowego lub kory słuchowej z wykorzystaniem rozprzestrzeniania się fal akustycznych po tkance kostnej. Mimo upływu ćwierć wieku nie udało się skonstruować (j/w) takiego aparatu słuchowego ale jakże wymownie brzmi - patent na "głosy w głowie"...
Wiele podobnych bzdur w tym filmie i na szybko: Hitachi w 2007r. opracowała mikrochip który był aż 64 razy mniejszy od dotychczasowego (0,15x0,15mm) i... mógł on przy pomocy anteny odbierać mikrofale z kolosalnej odległości 70cm. Jak znalazł do kontroli umysłów...
"W 2009r. POTWIERDZONO zawarcie w igłach szczepionek na A/N1H1 nanochipów firmy Hitachi", zdumiewające i ciekawe kto to potwierdził i czy nie było tak, że przez nową konstrukcję igieł da się wszczepić chip Hitag S-256, który jest niczym innym jak modułem pamięci? Zdumiewająca kontrola umysłów kartą pamięci...
Dr. Adey w 1953r "dokonał wstrząsającego odkrycia. Badania wykazały istnienie biologicznych reakcji na promieniowanie mikrofal". Zapewne nie słyszał o kuchenkach mikrofalowych które to wynaleziono 6 lat wcześniej i co to ma wspólnego z kontrolą umysłu?Bronisz moich oprawców, bo albo wiesz (wiecie) o czym piszę, albo udajesz, niestety ograniczonego.
Patrz link wyżej. Dowodem są tysiące ofiar kontroli umysłu na świecie, oraz obojętność osób które mają problem z czytaniem ze zrozumieniem. Inne dowody to już dla Ciebie choroba, na słowo nie uwierzysz, więc szkoda mojego czasu, późno już.
Koniecznie obejrzyj Film, ten o operatorach umysłu także, nawet ze dwa razy jeśli nieczytelny.
Nie bronie Twoich oprawców, nie bronię urojeń...
Filmów w temacie starczy, i o jeden za dużo obejrzałem...Ostatnia edycja:+ + +
- https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/2.html#p784464https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/1.html Stanfordzki Eksperyment Więzienny
Blokowany - nie traktuj mnie jak swego oprawcę lub jak wroga. Mądry facet z Ciebie to rozważ dwie z możliwych ewentualności, tzn urojenia chorobowe lub kontrola umysłu. Co wedle Ciebie jest bardziej prawdopodobne?
Sam nie wiem jak zachowywałbym się mając urojenia, omamy słuchowe i słysząc głosy w głowie. Rozumiem Twój opór, trudno bowiem przeczyć własnym zmysłom i nic dziwnego w tym, że bronisz się przed chorobą próbując szukać przyczyny poza swoją głową.
Skoro nie przemawiają do Ciebie argumenty i z uporem maniaka brniesz w spiskową teorię to może choć zastanów się nad prawdopodobieństwem tego splotu dziwnych okoliczności. Schizofrenia jest chorobą znaną od wieków z objawami jakimi opisujesz, kontroli umysłu poprzez metody jakich doświadczasz nikt nigdy nie opracował, a jeśli nawet to nikt tego nie dowiódł. Zatem jaki wynik da rachunek prawdopodobieństwa?
Póki nie zrozumiesz skąd biorą się głosy w Twojej głowie to będziesz się z nimi potwornie męczył. Nie mam zamiaru Tobie szkodzić, a jedynie wytłumaczyć, że cała ta teoria spiskowa o kontroli umysłów jest bujdą i powielaniem spekulacji celem dezinformacji oraz szerzeniem niezdrowej sensaci i podejrzeń.
Jeśli masz choć jeden dowód który przemawiał będzie za stosowaną na Tobie kontrolną umysłu to go przedstaw i rozważymy na ile jest to przekonywujący dowód.
Życzę Ci zdrowia i rozsądku, nie poddawaj się też chorobie i próbuj ją kontrolować zamiast ona Ciebie.+ + +
- https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/2.html#p784525https://www.psychiatria.pl/forum/stanfordzki-eksperyment-wiezienny/watek/780145/1.html Stanfordzki Eksperyment Więzienny
@kobalt
Zmarnowałem 40 minut na film który poleciłeś, a technologia o której nadmieniasz to pobudzanie obszarów mózgu impulsami elektrycznymi?
Mikrochipem nazywasz elektrody wszczepione w mózg z sterowaniem impulsów elektrycznych za pomocą transmitera? Ani to mikro, ani chip...
Nie do pobudzania a do sterowania umysłem.. Mogą nazywać to jak chcą, ale to jest sterowanie, zdalnie.. Fale można nakładać na fale mózgowe.. To się odbywa w dwie strony, swoje myśli, obrazy, zmysły można wysyłać do jakiejś jednostki centralnej, komputera, a ten wysyła do każdego z kontrolerów.. To jest PROSTE, a Ty tego nie pojmujesz..
TO NIE CHOROBA, to nie urojenia, to nie paranoja!
Ja rozumiem skąd biora się głosy, czemu mi wmawiasz że nie rozumiem ?!
Nie to co jest bardziej prawdopodobne jest prawdą, a to o czym się niechętnie mówi, unika tematu, nie chce zrozumieć.. Niestety nie większość ma rację, a jednostki, indywidua, które nie mają siły przebicia w ogłupianym społeczeństwie ignorantów, bo nikt ich czystości myśli nie potrafi zrozumieć, to jak nauczyć psa czytać.
Niejednokrotnie mówiłem, nie wątpię w to co pisze, w to co piszę, ale ludzie chcą usilnie sprowadzać niezrozumiałe do poziomu choroby.. przecież nie masz prawa mnie diagnozować jeśli nie napisałem że jestem chory..Skoro nie przemawiają do Ciebie argumenty i z uporem maniaka brniesz w spiskową teorię to może choć zastanów się nad prawdopodobieństwem tego splotu dziwnych okoliczności. Schizofrenia jest chorobą znaną od wieków z objawami jakimi opisujesz, kontroli umysłu poprzez metody jakich doświadczasz nikt nigdy nie opracował, a jeśli nawet to nikt tego nie dowiódł. Zatem jaki wynik da rachunek prawdopodobieństwa?
Masz dziwne podejście do problemu, nie chcę Cię obrażać ale to strasznie głupie jak Ty to pojmujesz.., schizofrenia ma inne podłoże, kiedyś rozumiano więcej niż w obecnych czasach, zajmowano się tym co niewidoczne a ma ogromny wpływ na człowieka..
Schizofrenia ma nieco inne objawy, tylko utrwaliło się że wszyscy trafiają pod tą sama diagnozę, włącznie z ofiarami kontroli umysłu. Nie chcę pisać o naturze człowieka, jakie zdolności drzemią w każdym, ale jesteśmy ciągle wyciszani, blokowani jeśli chodzi o dodatkowe zmysły jakimi nas Bóg obdarzył, ta iluzja w jakiej żyjemy nie pozwala Ci zrozumieć tego co się dzieje. Poczytaj relacje Ofiar kontroli umysłu, tam są dowody.. nie mów że nikt nie opisał, bo jest wiele udokumentowane, chociażby w filmie który oglądałeś jest wiele przykładów, sam sobie zaprzeczasz..
Mnie nie przekonuj do tego co Tobie się wydaje, bo ja wiem po co założyłem ten temat, wiem co mi robią.. Nie widzisz że ktoś z nas kłamie ?
Nie widzisz że ktoś jest w fatalnej sytuacji ?
Ktoś nie wierzy w to co jest udokumentowane, na co powołują się tysiące osób na całym świecie, a uparcie wmawiasz że to nie istnieje, bo nie ma dowodów ?
Ocknij się, każdy popełnia błędy, ale można sie do nich przyznać.
Przecież z taką armią ofiar kontroli umysłu można wygrać każdą rozprawę w sądzie !U indywidualnej osoby rozwija się świadomość ofiary, tak, jakby wszystko, co ją spotyka działo się wbrew jej woli...
Don't gain the World,
Than silver or gold
Bob Marley - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Amisan brak miesiaczki
Witam,Czy przy braniu Amisanu i w rezultacie braku miesiączki można zajść w...
- Samotność,
Witam wszystkich użytkowników. W ostatnim czasie byłem w szpitalu na...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Ogromne problemy natury somatycznej
Hejka witam jestem tu nowy. Problemy z natury somatycznej występują u mnie od...
- Słyszę cicho swoje mysli
Czy ktoś spotkał się z takim przypadkiem ze osoba słyszy cicho swoje...
Forum: Schizofrenia