Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: TYDZIEŃ OTWARTY W CENTRUM POMOCY SPECJALISTYCZNEJ! (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/tydzien-otwarty-w-centrum-pomocy-specjalistycznej/watek/426348/1.html#p426348https://www.psychiatria.pl/forum/tydzien-otwarty-w-centrum-pomocy-specjalistycznej/watek/426348/1.html TYDZIEŃ OTWARTY W CENTRUM POMOCY SPECJALISTYCZNEJ! Gość
CENTRUM POMOCY SPECJALISTYCZNEJ zaprasza na „TYDZIEŃ OTWARTY” w dniach 6-12 listopada 2009r.
W tych dniach będzie możliwość skorzystania z bezpłatnych warsztatów, wykładu oraz pierwszorazowych konsultacji psychologicznych.
Wykład:
- „Podejście skoncentrowane na rozwiązaniach – filozofia naszego centrum”
6 listopada 2009, godz. 17.00-18.00, prowadzi: mgr Luis Alarcon Arias
Oferta warsztatowa:
- „Techniki relaksacyjne – Po co? Gdzie? Jak?” (6 listopada 2009, godz. 18.00-20.30, prowadzi: mgr Agnieszka Turska)
- „Umiejętności wychowawcze: rodzice, dzieci, wychowanie...” (7 listopada 2009, godz. 9.00 -14.45, prowadzi: mgr Anna Wiechcińska)
- „Budowanie Poczucia Własnej Wartości” (7 listopada 2009, godz.15.00-20.00, prowadzi: mgr Monika Lakowska)
- „Sztuka komunikacji – klucz do życia w zgodzie ze sobą i ze światem” (11 listopada 2009, godz. 9.00 –15.00, prowadzi: mgr Ewa Podgórska)
- „Jak prowadzić satysfakcjonujące życie mimo urazowej przeszłości” (8 listopada 2009, godz. 9.00-18.00, prowadzi mgr Tomasz Majewski)
Liczba miejsc na warsztaty ograniczona !!
Oferta pierwszorazowych konsultacji psychologicznych:
- indywidualnych
- małżeńskich
- rodzinnych
- wychowawczych dla rodziców
- około-rozwodowych dla osób/par przed/w trakcie/po rozwodzie
Więcej informacji:
· www.cpsnl.org
· [email protected]
· tel. 022 499-37-33 (pon.-pt. godz. 9.00-15.00)
· telefon komórkowy: 0 792-884-633 (przez cały tydzień godz. 8.00-20.00) - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Szwagier stał się bardzo wierzący
Witam, trafiłem tutaj w związku z tym ze martwię się o stan zdrowia szwagra...
Forum: Zaburzenia psychiczne - Citabax, objawy po 2 tygodniach
Witam wszystkich,Wszystkie badania serca mi wyszły dobrze, brzucha itd....
- Bezsenność
Witam. Mam 28 lat i odkąd pamiętam miałem problemy ze snem. Przez ponad 2 lata...
Forum: Problemy ze snem - Leczenie się na shizofrenie (psychoza alkoholowa)
A nim nie jestem czy wytrzymał bym pol roku beż leków na tej chorobie ? Czy...
Forum: Schizofrenia