Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Wciąż upominany przez rodzine mimo 22lat (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/wciaz-upominany-przez-rodzine-mimo-22lat/watek/450645/1.html#p450645https://www.psychiatria.pl/forum/wciaz-upominany-przez-rodzine-mimo-22lat/watek/450645/1.html Wciąż upominany przez rodzine mimo 22lat Gość
Mam 22 lata,Przez kilka lat ojciec mnie bił za to że nie pracowałem przez tak długi okres czasu
Teraz zacząłem pracować...zapuściłem sobie włosy a matka ciagle panikuje że mam w tej chwili iść do fryzjera i powiedziałą że o siebie nie dbam
A to nieprawda bo myje sie,pracuje,psikam sie dezodorantem a jej chodzi o te włosy
A zkolei babcia mówi że dobrze że mam takie włosy a nie jak jakiś nienormalny łysy
Matka powiedziała że przezemnie ją serce boli że ją nie słucham że nie chodze sie myć o tej porze o której ona chce
Tak niedawno skompromitowałem sie w jednym miejscu pracy(po 2dniach podziekowalem) że ojciec mnie tez bil a teraz gdy pracuje(malo zarabiam) to powiedział że jestem do niczego i że nie życzy sobie bym pracował tam długo i mam zrobić sobie jakieś kursy i znaleźć dobrą płatną prace
A ja im powiedziałem"mamo,tato...chceliscie bym zaczal pracowac i obiecywaliscie ze nie bedziecie mi sie juz narzucac" a oni tylko pokiwali głową po czym odeszli od pokoju
Co ja mam zrobic???Nie mam zbyt duzo pieniedzy by sie wyprowadzic a chcialbym tak w przyszlosci zrobic
Chcialem kiedys wziasc nóż i zrobic im krzywde ale to juz nieaktualne...albo chcialem sie utopic w stawie znajdujacym sie w poblizu mojego domu
Czy naprawde liczy sie tylko praca??? - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Szukam przyjaciółki "Hulagula"
Cześć, jestem nowa. Może odnajdę na tym forum przyjaciółkę...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - F 10.5 zaburzenia psychotyczne po alkoholu
1.5 roku temu miałem zaburzenia psychotyczne na temat Covida i religii stwierdziłem...
Forum: Uzależnienia - Czy jestem gruba?
Wiem że to może forum nie na to pytanie? Jednak od pewnego czasu bardzo źle...
- Uglosnienie myśli
Witam.Lecze się na schizofrenię paranoidalna od 10lat. Głównym moim...
Forum: Schizofrenia