Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: zainteresowałem się socjologią! socjolog dał mi do myślenia! (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/zainteresowalem-sie-socjologia-socjolog-dal-mi-do-myslenia/watek/447872/1.html#p447872https://www.psychiatria.pl/forum/zainteresowalem-sie-socjologia-socjolog-dal-mi-do-myslenia/watek/447872/1.html zainteresowałem się socjologią! socjolog dał mi do myślenia! Gość
Akcja miała miejsce gdy szedłem sobie radośnie po pieniądze do bankomatu i podpity socjolog studiów zaocznych podajże sparodiował 'mojego arbuziaka'. A że okularnik to był i chucherko (wada genetyczna wzroku, a nie od czytania z tego co zauważyłem i taki typ osobowości bardziej podło-patologicznych z historią zachowań przestępczych w tle). Więc postarałem się trochę zainteresować tym kierunkiem z doskoku i gwardią ludzi, którzy się tym interesują. I wychodzi mi na to, że to człowiek bez skrupułów jest, a wykształcony z zachowaniami spychopatyczno-aspołecznymi. Nie wiem cóż on miał do mojego chody "żołnierskiego", gdy on ze ślepiami swoimi krzywymi gałkami kręcił w sufit ja rąbałem drzewo w wieku 9 lat czy kopałem szpadlem stawy ręcznie. Czy to był jego humorowy geniusz czy pijacka złośliwość - tego już nie wiem, bo z pijakami na trzeźwo nie dyskutuję, a i za spokojny jestem, żeby komuś w mordę dać - szczególnie jak w okularach to by mu jeszcze bardziej wzrok się uszkodziło i mógłby już więcej nic na tym świecie nie zobaczyć. Dodam, ze z nim alkoholu igdy nie piłem czy nie wchodziłem w interakcję . . . widocznie plotkami żył, bądź prowadził jakieś dyskusje o mnie (zapewne oczerniające czy prześmiewcze). Nie dość, że student i starszy to jeszcze głupi . . . a lepiej wykształcony
Nie mam nic do 'wykształciuchów czy nieuków". - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Potrzebuje pomocy
Chciałbym się dowiedzieć, co może oznaczać obecność w...
Forum: Zaburzenia psychiczne - Parogen
Dzień dobry,od tygodnia przyjmuję Parogen - pierwsze dwa dni po 5 mg, kolejne...