Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: Zdrada (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/zdrada/watek/1215208/1.html#p1215208https://www.psychiatria.pl/forum/zdrada/watek/1215208/1.html Zdrada Gość
Cześć,
Wiem, że większości z Was to nie będzie obchodziło i miniecie mnie i mój problem szerokim łukiem, ale jeśli ktoś to przeczyta to proszę o jakąś radę, ciepłe słowo, bo to jest dla mnie w tym momencie najcenniejsze...
Mam tylko 16 lat i nie spodziewałam się, że moje życie w ciągu 24h legnie w gruzach...
Pochodzę z rodziny raczej nie biednej, tata robi wszystko, aby mieć zawsze jak najwiecej pieniędzy i móc nam dać wszystko co chcemy przez co często nie ma go w domu. Mam młodszego brat. Moi rodzice bardzo się kochają a przynamniej tak mi się wydawało. Ostatnimi czasami moja mama zapoznała się z mężczyzną, który chyba jej zaimponował. Mój chłopak(mówię chłopakowi o takich rzeczach, bo jesteśmy razem ponad 2 lata i nasi rodzice traktują nas już jak członków rodziny, nie kłócimy się, jest idealnie) powiedział, że facet ten jest niezwykłym podrywaczem, zawsze zawracał sobie głowę tylko kobietami atrakcjami i raczej nieźle ustawionymi. Sam jest kierownikiem baru, lecz jest zależy od swojego szwagra, który ma wielką sieć sklepów i m.in. ten bar należy do niego i po znajomości tam jest, bo sam jest życiową ***. Żony tych dwóch mężczyzn są siostrami. Facet ma więc trochę pieniędzy, drogie rzeczy, tylko dzięki pomocy szwagra. Od pewnego czasu miał bardzo dobry konkat z moją mamą, aż za dobry... Wczoraj przypadkowo zobaczyłam ich esemesy, gdzie nad kolumną "zadzwonisz do mnie?" stał wyraz "tęsknię...". Ufałam mojej mamie, ale musiałam sprowadzić o co chodzi. Nie powinnam tego robić, ale weszłam na jej fb i się przeraziłam. Moja mama wymieniła z nim co chwilkę "kocham Cię", po przewienięciu tekstu przeczytałam coś, co odebrało mi mowę "Uwielbiam się z Tobą kochać"...
Dzisiejszego poranka zapytałam mamy czy jej zależy na jej rodzinie, ona powiedziała, że tak i zaczęła mi prawic kazania, że to tylko jej kolega, że nawet tata jej ufa a ja jej nie, że ona jest dorosła i chyba wie co robi i w ogóle, że nie ma nic przed nami do okrycia... Zrobiło mi się wstyd, lecz... gdy z ciekawości weszłam na jej fb, żeby się upewnić zobaczyłam, że wszystkie rozmowy z tym mężczyzną są usunięte... Dzisiaj znowu z nim pisała i usunęła wiadomości...
Niech ktoś mi pomoże, co ja mam zrobić? - GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Uciec od schizofreników i zacząć nowe życie. Współuzależnienie.
Witam. Chciałbym się podzielić moją historią, może ktoś...
Forum: Schizofrenia - Uciec od schizofreników i zacząć nowe życie. Współuzależnienie.
Witam. Chciałbym się podzielić moją historią, może ktoś...
Forum: Kółko wsparcia psychicznego - Pytanie o lek.
Witam Serdecznie.Od paru lat mam problem z nerwica natręctw, depresja,dziwne jakieś...
Forum: Depresja - pogorszenie stanu
Hej, w grudniu poszłam do lekarza rodzinnego w związku z pojawiającymi się...