Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: zespol leku napadowego (1)
- https://www.psychiatria.pl/forum/zespol-leku-napadowego/watek/511162/1.html#p511162https://www.psychiatria.pl/forum/zespol-leku-napadowego/watek/511162/1.html zespol leku napadowego Gość
witam moja historia jest zwiazana z lekiem napadowym choruje na to swinstwo od 2008 roku zaczeło sie od omdlen w pracy - nie traciłam przytomnosci le ale czułam ze jest ze mna cos nie tak chociaz sama dokładnie nie wiedziałam co Wzywano pielegniarke Zainteresowanie osob dookoła wprowadzało mnie w sters i pogarszało moje samopoczucie Pielegniarka mierzyła cisnienie ktore na ogoł było dobre dawała mi kropelki na uspokojenie i tyle a ja juz do konca dnia czułam sie dziwnie - nienaturalnie I zastanawiałam sie co jest grane Potem takie sytuacje zdazały sie coraz czesciej i czesciej wkoncu doszło do tego ze wyladowałam w szpitalu robiono mi badania i nic neurolog powiedział mi ''jest w Pani lęk ''mysle sobie jaki ku..a lęk przeciez prowadze normalne zycie a stresu mam tyle co inni Potem psychiatra tzn byłam u 3 kazdy mowił to samo zespoł leku napadowego przychodziłam do domu wchodziłam w internet i czytałam i wiedziałam ze nie boje sie ze umre jek tam jest napisane ale powiedziałam sobie ok niech wam bedzie dostałam leki brałam je przeszło rok strasznie po nich przytyłam,o sexsie nie było mowy bo moj poped zanikł kompletnie straciłam prace na psychoterapie czekam do tej pory jestem zapisana na liscie osob oczekujacych czekam juz 8 mc ale watpie czy sie doczekam Wiec sumujac ta choroba zniszczyła moj swiat jak myslałam szczesliwy lek postanowiłam sama odstawic dzis mija tydz jak go nie biore mam nadzieje ze mi sie uda i do niego nie wroce i ze poukładam sobie zycie na nowo z ta pierunska choroba bez lekow I ze przyjdzie taki dzien kiedy bedzie jak kiedys
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Słyszę cicho swoje mysli
Czy ktoś spotkał się z takim przypadkiem ze osoba słyszy cicho swoje...
Forum: Schizofrenia - Chorzy na Chad, proszę o pomoc!
PROSZĘ O POMOC!!! Ci z Was, którzy chorują na chad szczególnie z...
- Ogromne problemy natury somatycznej
Hejka witam jestem tu nowy. Problemy z natury somatycznej występują u mnie od...
- Co mam zrobić?
Od ponad 2 lat mam problemy, z którymi nie potrafię sobie już samemu...
Forum: Zaburzenia psychiczne