Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta
Temat: zona jest socjopatka i nie potrafie sie rozwiesc ... (2)
- https://www.psychiatria.pl/forum/zona-jest-socjopatka-i-nie-potrafie-sie-rozwiesc/watek/1340228/1.html#p1340228https://www.psychiatria.pl/forum/zona-jest-socjopatka-i-nie-potrafie-sie-rozwiesc/watek/1340228/1.html zona jest socjopatka i nie potrafie sie rozwiesc ...
Witam.
Twoj kumpel wzial 60 tabletek nasennych na raz i chchail sie zabic?? hahaha idiota miekczak!
ktos sie przewroci na ulicy? wieli smiech! "sam sie przewrocil, sam wstanie"
ah, chcesz zebym sie do urlopu dorzucila? kosztowal 13000zl? hahahaha - nic ci nie dam - jak ci brakuje, to musisz sobie epsza prace zalatwic nieuku.
Tak - to sa zdania mojej "kochanej(tfu)" zony z ktora niestety juz spedzielem 10 lat i mam 2 dzieci!
co to jest za czlowiek, ktory mi robi wyrzuty sumienia (po 12 godzinach w pracy) ze pozno wracam do mu, a ja sam biore odkurzacz i sprzatam bo syf ? nie chce pomijac faktu ze ona pracuje od8 do 12h i zarabia na godzine liczac tyle co ja(nauczyciel!)
dobrze ze jej nie dotykam juz od 2 lat i tylko mieszkam we wlasnym domu - jakos mam wrazenie ze zycie mi jakos mija a... nie wiem... tak bedzie az do smierci? to jest zawsze tak? operdol o wszystko od babsztyla 100 kilogramowego ? oczywiscie tak sie jej nazbieralo - tego tez ja jeste winny, bo czasami ide biegac i przez ostatnie 10 nie przytylem... - https://www.psychiatria.pl/forum/zona-jest-socjopatka-i-nie-potrafie-sie-rozwiesc/watek/1340228/1.html#p1340682https://www.psychiatria.pl/forum/zona-jest-socjopatka-i-nie-potrafie-sie-rozwiesc/watek/1340228/1.html zona jest socjopatka i nie potrafie sie rozwiesc ...
Witam, zacznijmy od tego, że bardzo ci współczuje, nie ma nic bardziej raniącego niż krzywda czyniona przez,, najbliższą '' osobę jaką jest żona. Nie wiem czy twoja żona była taka od zawsze, czy może przeżyła coś co sprawiło, że stała się taka jaka jest teraz. Tak czy inaczej wasz związek jest bardzo toksyczny i trzeba natychmiast zacząć działać. Po pierwsze co musisz zrobić to przeanalizować czy wasze konflikty nie przenoszą się na wasze dzieci !! Gdyż tego nie napisałeś, a pewnie to wiesz. Jeśli tak to oprócz Ciebie cierpią też one, jeśli ich własna matka wywołuje na nich swój gniew !! Twierdzisz też, że żona nie pociąga cię już fizycznie od dawna. To znaczy, że żona przestała o siebie dbać. Niestety nie widzę dla was ratunku, to co musisz zrobić następnego to udowodnić to jak żona się na tobie wyżywa. Proponuję to nagrać ( najlepiej kamerą lub dyktafonem ). Wiem, że to nieprzyjemne ale jeśli Tobie i twoim dzieciom dzieje się krzywda to jest to nieuniknione. Kolejny krok to złożenie podania o rozwód z orzeczeniem o winie twojej żony i przejęcie pełnej opieki nad Twoimi dziećmi. Widzę, ze jesteś bardzo silnym człowiekiem, ale jesteś też bardzo opiekuńczy. Myślę, że Twoja żona nie jest chora, ona jest po prostu zła i wredna zarówno do ciebie jak i do innych i trzeba od niej jak najszybciej uciec !! Twoja, żona sprawia, że Ty, Twoje dzieci oraz dom są niestabilne. Myślę, że Twój dom jest jak poligon wojskowy na, którym jest ciągła walka pomiędzy tobą a żoną. Musisz rozwieść się jak najszybciej się da, to ważne bo lepiej teraz załatwić to zgodnie z prawem i literą prawa. Gdyż w pewnym momencie możesz nie wytrzymać ona także i dojdzie do silnej przemocy fizycznej. Przemoc rodzi przemoc !! Nie traćcie pieniędzy na jakieś terapie, bo to nie pomoże. Myślę, że rozstanie z zatrzymaniem dzieci będzie najlepszym rozwiązaniem. To ważne z zatrzymaniem dzieci, bo wyobraź sobie, że Ty albo ona się wyprowadza i to ona zatrzymuje dzieci i teraz one są narażone na jej złe działanie, nie możesz do tego dopuścić ! Myślę, że pewnego dnia twojej pożal się boże żonie, przydarzy się coś tragicznego i kiedy ona będzie potrzebować pomocy to nikt jej nie pomoże i zostanie bez niczego wtedy zrozumie co narobiła wszystko w swoim czasie ! Ty potrzebujesz kobiety, która zaopiekuje się tobą i twoimi dziećmi, wesprze Was w trudnych chwilach a nie będzie chciała abyście cierpieli. Ktoś, kto wyrządza ci i twoim najbliższym krzywdę powinien zniknąć z waszego życia raz na zawsze ! Jeśli coś jest nie zrozumiałe albo chciałbyś zapytać o coś jeszcze to napisz chętnie pomogę ! .Carlos
- GośćZaloguj się , aby dodać odpowiedź
- Perazin 25, Asertin 50
Witam, mam pytanie odnośnie leków asertin 50 oraz perazin 25. Czy coś się...
- Nie wiem co się dzieje
Ostatnio nie ważne gdzie jestem zawsze znajdzie się ktoś kto doprowadza mnie to...
Forum: Po godzinach - URODYNAMIKA W GDAŃSKU
Kochani,czy zna ktos jakis gabinet w Gdansku,gdzie wykonuje sie badania urodynamiczne?
- Orgazm i wenlafaksyna i trazodon
Dzien dobry,Biorę Oriven w dawce 150 mg.Nie mam problemów z libido, ale mam...